Τι είναι η 4η και 5η Διάσταση, για όσους θέλουν να αποδράσουν απο την φυλακή της 3ης Διάστασης

 

Δομές της Τέταρτης Διάστασης Ας εξερευνήσουμε τώρα τα στοιχεία της τέταρτης διάστασης.

 Αιωνίως Παρόν Χρόνος . Ενώ ο χρόνος της τρίτης διάστασης είναι φορτισμένος, παρόν χρόνος αντιδραστικός, αυτός της τέταρτης διάστασης είναι Αιωνίως Παρόν Χρόνος. ΤΩΡΑΣτην τέταρτη διάσταση το παρελθόν είναι απλά ιστορία χωρίς συναισθηματική φόρτιση και το μέλλον είναι μια ευκαιρία που περιμένει να πραγματοποιηθεί σε αυτήν την στιγμή του τώρα μέσω επιλογής. Το εχθές δεν μεταφέρεται στο αύριοΤο αιώνιο παρόν είναι το μόνο που υπάρχει. Μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα μελλοντικό γεγονός χρησιμοποιώντας πληροφορίες που συλλέχτηκαν από το παρελθόν, αλλά οι αποφάσεις είναι συνειδητές και παίρνονται στην παρούσα στιγμή. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι αυτό που θα βιώσουμε στην στιγμή. Δεν υπάρχει κενό χρόνου στην τέταρτη διάσταση. Αυτό το οποίο σκέφτεσαι θα εκδηλωθεί, για αυτό προσέξτε τι σκέφτεστε! Επιλογή . Στην τέταρτη διάσταση η «επιλογή» αντικαθιστά την «αντίδραση». Η αντίδραση είναι μια τρίτης διάστασης απάντηση ενώ η επιλογή μας παρέχει ελαστικότητα. Η ελαστικότητα δημιουργεί διευρυμένη ευκαιρία και μια μεγαλύτερη ικανότητα να συνδυάζονται δυνατότητες για να παράγουν μια ποικιλία αποτελεσμάτων. Στην τέταρτη διάσταση παίρνεις πίσω την δύναμη της επιλογής. (συνειδητά και όχι από φόβο). 

Παράδοξο . Στην τέταρτη διάσταση το παρελθόν και το μέλλον γίνονται σημεία αναφοράς ή πληροφορίας και δεν έχουν συναισθηματικά φορτία. Αυτό που ήταν αληθινό ένα λεπτό πριν δεν είναι απαραίτητα αληθινό και στην παρούσα στιγμή, και αυτό που ήταν λάθος ίσως να μην είναι απαραίτητα λάθος πια. Αυτό ανοίγει καινούργιες δυνατότητες για εμπειρίες, επιτρέπει στην απελευθέρωση της κριτικής και αυξάνει την ικανότητα μας να επιτρέπουμε να συμβούν πράγματα. Ευθυγράμμιση / Ισορροπία. Στην τέταρτη διάσταση συνεχώς κινούμαστε προς την ισορροπία και την επαναευθυγράμμιση. Αυτή η δομή είναι πολύ ανοιχτή, διασκεδαστική και επιτρέπει όλες τις δυνατότητες. Ευεξία, Ομορφιά, Εσωτερικό Χαμόγελο, Εκτίμηση και Αγάπη είναι επιλογές της τέταρτης διάστασης. Ενώ ο Φόβος είναι μια επιλογή η οποία θα μας φέρει πίσω στις αντιδράσεις και στους περιορισμούς της τρίτης διάστασης. Η πνευματική μας διαδρομή περιλαμβάνει την κίνηση προς έναν υψηλότερο, ελαφρύτερο τρόπο ζωής. Είναι μια ζωή κοινότηταςσυνεργασίας και συνδημιουργίας στην τέταρτη διάσταση ενώ περπατάμε στην πυκνή τρίτη διάσταση. 

Η Πέμπτη διάσταση δεν είναι μακρυά. Αυτή είναι να θυμόμαστε πώς να είμαστε στον κόσμο αλλά όχι του κόσμου. Αυτή είναι να θυμηθείς ποιος ήρθες να είσαι εδώ. Ο Τρόπος Ζωής στην Πέμπτη Διάσταση Τι είναι η 3η και 4η διάσταση ; συγκρίναμε την τρίτη με την τέταρτη διάσταση. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για την πέμπτη διάσταση. Ας δούμε σύντομα τις δομές της τρίτης και τέταρτης διάστασης. 

Η τρίτη διάσταση λειτουργεί με συγκεκριμένη ομάδα κανόνων και έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όψεις, όρια, αιχμές, μεταλλάξεις και δομές. Βλέπουμε τρεις βασικές δομές να στηρίζουν αυτή την διάσταση. Άκαμπτες δομές της Τρίτης Διάστασης. 1. Δυαδικότητα – ένας διπλός τρόπος αντίληψης: σωστό - λάθος, θετικό - αρνητικό , καλό κακό, πρέπει - δεν πρέπει, πάνω - κάτω , μαύρο - άσπρο. 2. Γραμμικός Χρόνος – Η αντίληψη ότι ο χρόνος κινείται μόνο σε ευθεία γραμμή (προς μία κατεύθυνση) και βιώνεται σαν παρελθόν, παρόν και μέλλον. 3. Ορθολογικός Νούς – Ο οδηγός πλοήγησης της τρίτης διάστασης. Ο αναλυτικός, λογικός επεξεργαστής σκέψης σχεδιασμένος για να κάνει συγκρίσεις, να βγάζει συμπεράσματα, να αποθηκεύει πληροφορίες, να υπολογίζει και να παίρνει καθοριστικές αποφάσεις. 


Ελαστικές Δομές της Τέταρτης Διάστασης Χρόνος Τώρα – Αυτό είναι το σημείο της δύναμής σας. Κάθε στιγμή του τώρα είναι ένα όριο για νέες αρχές και φρέσκες επιλογές. Επιλογή – Η δύναμη του να επιλέγουμε συνειδητά να αρχίσουμε κάτι καινούργιο ανά πάσα στιγμή. Παράδοξο – Αντιφατικές αλήθειες. Κάτι που ήταν αλήθεια ένα λεπτό πριν μπορεί να μην είναι αλήθεια το επόμενο λεπτό. Ευθυγράμμιση/Ισορροπία – Μια κατάσταση ισορροπίας που ουδετεροποιεί αντίθετες δυνάμεις. 

Στην Πέμπτη Διάσταση, η «Αντίδραση» της 3ης και η «Απάντηση» της 4ης δίνουν την θέση τους στην Ολοκλήρωση Επανένωση – όταν επιτευχθεί η συνειδητότητα της πέμπτης διάστασης θα βιώσετε την επανένωση σας με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Αυτή η επανένωση με τα ανώτερα κομμάτια σας επιφέρει υψηλότερη συναίσθηση και σας επιτρέπει να γνωρίζεται τον εαυτό σας σε επίπεδο Ψυχής. Αρχίζετε να ΕΙΣΑΣΤΕ αυτό που ήρθατε εδώ για να είσαστε. Οι έμφυτες πνευματικές σας ικανότητες αυξάνονται και αποκαλύπτονται. Αυτές συμπεριλαμβάνουν την τηλεπάθεια, διορατικότητα, διαίσθηση. Πρόσβαση στην αλήθεια που ξέρετε Η ζωή στην πέμπτη διάσταση είναι υπέροχη διότι είσαστε και πάλι πλήρως συνειδητοί. Έχετε επίγνωση και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην σοφία και στην πληροφορία που βρίσκεται μέσα στην Ύπαρξη σας η οποία κατοικεί σε όλες τις διαστάσεις. Δεν υπάρχει διαχωρισμός. Είσαστε ένα με Όλα και Όλα είναι εσείς.Βιώνετε Ανώτερη, Φωτεινότερη Ενέργεια – 


Στην 5η διάσταση, δονήστε σε αισθήματα όπως ευλάβεια, ομορφιά και καλοσύνη. Το ένδυμα που επιλέγετε να φορέσετε κάθε μέρα δεν μοιάζει με αυτό που φοράτε στην 3η διάσταση. Και πολλά από αυτά που βιώνετε δεν εκφράζονται πλέον από τον νου ή με λέξεις ( διάνοια/ νους) αλλά ξεχύνεται από την καρδιά και τα συναισθήματα ( οι αισθήσεις επανασυνδυάζονται και δημιουργούν μια έκτη αίσθηση). Επιτυγχάνετε μια ήσυχη κατάσταση γνώσης. Ανώτερος Νους Σε αυτό το επίπεδο ύπαρξης όπου τα νοητικά και συναισθηματικά σώματα συγχωνεύονται, η ένωση αυτή ενεργοποιεί τον Ανώτερο Νού και λειτουργείτε από τον νου της Ψυχής σας. Αρχίζετε να γνωρίζετε αυτά που γνωρίζει η Ψυχή και κάνετε επιλογές οδηγούμενες από την Ψυχή. Ταυτόχρονος Χρόνος Ζώντας στην 5η διάσταση κινείστε μέσα στον Ταυτόχρονο Χρόνο που σας επιτρέπει να δείτε την ευρύτερη προοπτική Όλων Όσων Είναι. Όλες οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας βρίσκονται ακριβώς εκεί που γίνεται η ερώτηση και μπορείτε να δείτε όλες τις πιθανότητες πριν δράσετε. Γιατί λοιπόν επιλέξαμε να αφήσουμε αυτό το υπέροχο μέρος όπου όλα είναι γνωστά και να πάμε στην τρίτη διάσταση; Όταν ο Δημιουργός θέλησε να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό Του, ζήτησε εθελοντές και μαντέψτε ποιος έτρεξε στην πρώτη γραμμή λέγοντας «διάλεξε εμένα, διάλεξε εμένα!»; Εσύ! Ο Δημιουργός διάλεξε τον εξυπνότερο και τον καλύτερο (εσένα) για αυτή την ειδική αναζήτηση των πιο απομακρυσμένων περιοχών ύπαρξης. Ήταν και είναι μια μεγάλη περιπέτεια για την οποία υπέγραψαν μόνο τα μεγαλύτερα και τα πιο ενθουσιώδη πνεύματα. Γιατί επιλέξαμε την τρίτη διάσταση και όχι άλλη; Η δυαδικότητα δεν υπάρχει σε ανώτερες διαστάσεις και η δυαδικότητα είναι ένα σημαντικό μέρος αυτού που θέλαμε να βιώσουμε. Οι εξερευνήσεις μας, μας πήγαν σε πολλά μέρη αλλά όσο πηγαίναμε βαθύτερα σε πυκνότητα τελικά βρεθήκαμε να παίζουμε στις πιο αργές δονήσεις του κόσμου της μορφής (ύλη). Εδώ μπορούσαμε να δουλέψουμε την αιτία και το αποτέλεσμα και να ανακαλύψουμε τα αποτελέσματα των επιλογών και των πράξεων μας. Εδώ είχαμε ελεύθερη βούληση να εξερευνήσουμε τα πιο αποκλίνοντα φάσματα συχνοτήτων ( συμπεριλαμβανομένου του φόβου, του μίσους, του θυμού, της προδοσίας κτλ). Όταν δηλώσαμε συμμετοχή σε αυτή την περιπέτεια δεν ξέραμε ότι θα βυθιστούμε τόσο πολύ ώστε να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε, από πού ήρθαμε, γιατί ήρθαμε, και πώς να γυρίσουμε πίσω Σπίτι. (αφού δεν γνωρίζουμε ποιοι είμαστε, πως θα γυρίσουμε σπίτι; μήπως λοιπόν ήρθαμε εν γνώση μας διότι γνωρίζαμε ότι θα έχουμε συνεχή επαφή με τον ανώτερο εαυτό μας; και κάποιος διέλυσε αυτόν τον σύνδεσμο της Αρμονίας και χάθηκε η επαφή; και από τότε γίναμε υποχείρια του άλογου σώματος μας; morfeas sky) Τώρα έχουμε μια ευκαιρία να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και να γυρίσουμε Σπίτι. Η εδώ και πολύ καιρό Αναμενώμενη «Αλλαγή του Αιώνα» βρίσκετε Πρό των Πυλών.

Πήγαμε την περιπέτεια της τρίτης-διάστασης όσο πιο μακριά μπορέσαμε. Έχουμε μεγάλη επιτυχία σε αυτό που αναλάβαμε να καταφέρουμε και να εξερευνήσουμε σε αυτή την διαφορετική, πυκνή, δυαδικότητα. Μια τεράστια αλλαγή δόνησης προς τα πάνω ( σε κάθε επίιπεδο) επιβάλλεται στη Γη και τους κάτοικους της τώρα. Είσαστε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι αυτής της Αλλαγής. Είσαστε μεγάλοι, όχι μικροί. Είσαστε σημαντικοί όχι ασήμαντοι. Κάνετε τη διαφορά και η συνεισφορά σας εκτιμάται από όλη την ανθρωπότητα και από Όλα Όσα Υπάρχουν. Καλωσορίστε την αλλαγή προς έναν νέο τρόπο ζωής αγαπητοί μου φίλοι, γιατί μαζί ξεκινήσαμε την διαδικασία για να φέρουμε τον Παράδεισο στην Γη. ?? ?? Είναι αδύνατον να επέλθει η Αρμονία στον κόσμο της Γης, η σύνθετη και πολύπλοκη ανόμοια φύση της δεν το επιτρέπει αυτό. ?? με ποιον τρόπο θα πρόσθετα, όταν ελάχιστοι είναι οι αφυπνισμένοι, όταν όλοι επιδιώκουν το ατομικό τους συμφέρον, προς τι λοιπόν να επιτευχθεί κι εδώ η ολότητα; όταν τα πάντα είναι διαχωρισμένα ως μονάδες από την ολότητα; όπου το Εγώ κυριαρχεί παντού; αυτός ο κόσμος δεν διορθώνεται ανήκει στα άλογα όντα. 

Πηγή

Image by Enrique Meseguer from Pixabay

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη