ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

1. Πόνος στο σώμα και κόπωση, ειδικά σε λαιμό, ώμους και πλάτη. Αυτό είναι αποτέλεσμα έντονων αλλαγών στο επίπεδο του DNA σας, ενώ ο «Κρυσταλλικός Σπόρος» αφυπνίζεται εσωτερικά.

2. Αίσθημα βαθιάς εσωτερικής θλίψης χωρίς προφανή λόγο. Αφήνεις πίσω το παρελθόν σου (της ζωής αυτής και των άλλων) και αυτό προκαλεί το συναίσθημα της θλίψης. Αυτό είναι παρόμοιο με μετακόμιση από ένα σπίτι στο οποίο έζησες για πολλά, πολλά χρόνια σε ένα νέο σπίτι. Όσο και να θέλεις τη μετακόμιση στο νέο σπίτι, υπάρχει μια θλίψη που αφήνεις πίσω αναμνήσεις, συναισθήματα και εμπειρίες που πέρασες από τη ζωή σου στο παλιό σπίτι.

3. Κλαίω χωρίς προφανή λόγο. Είναι καλό και υγιές να αφήνεις τα δάκρυα να κυλούν. Αυτό βοηθά στην απελευθέρωση παλιάς εσωτερικής ενέργειας.

4. Ξαφνική αλλαγή στη δουλειά ή την καριέρα. Ένα πολύ κοινό σύμπτωμα. Καθώς αλλάζεις, τα πράγματα θα αλλάξουν γύρω σου. Μην ανησυχείτε για την εύρεση της "τέλειας" δουλειάς ή καριέρας τώρα. Θα περάσει κι αυτό. Είσαι σε μεταβατικό στάδιο και θα μπορείς να αλλάξεις δουλειά μέχρι να ασχοληθείς με μια που ταιριάζει στο πάθος σου.

5. Απομακρυνθείτε από τις οικογενειακές συνδέσεις. Συνδέεσαι με τη βιολογική σου οικογένεια μέσω του παλιού κάρμα. Όταν σπάτε τον καρμικό κύκλο, χαλαρώνουν οι δεσμοί των παλιών συνδέσεων. Θα νιώσεις σαν να απομακρύνεσαι από την οικογένεια και τους φίλους σου. Θα περάσει κι αυτό. Μετά από ένα χρονικό διάστημα μπορείτε να αναπτύξετε μια νέα σύνδεση μαζί τους εάν αυτό είναι κατάλληλο. Ωστόσο, η σύνδεση θα βασίζεται σε νέα ενέργεια χωρίς καρμικές συνδέσεις.

6. Ασυνήθιστα μοτίβα ύπνου. Οι πιθανότητες είναι, θα ξυπνήσεις πολλές νύχτες μεταξύ δύο και τέσσερις το πρωί. Υπάρχει πολλή δουλειά που γίνεται μέσα σου, και αυτό συχνά σε κάνει να ξυπνάς για να πάρεις μια «ανάσα». Μην ανησυχείς. Αν δεν μπορείς να κοιμηθείς, σήκω και κάνε κάτι. Είναι καλύτερο από το να ξαπλώνεις στο κρεβάτι και να ανησυχείς για ανθρώπινα πράγματα.

7. Έντονα όνειρα. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν όνειρα πολέμου και μάχες, όνειρα κυνηγιού και όνειρα τεράτων. Αφήνετε κυριολεκτικά την παλιά εσωτερική ενέργεια, και αυτές οι ενέργειες από το παρελθόν συχνά συμβολίζονται ως πόλεμοι, τρέχοντας να ξεφύγετε.

8. Σωματικός Αποπροσανατολισμός. Θα νιώσετε αποπροσανατολισμένοι, με την αίσθηση ότι βαδίζετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Καθώς η συνείδησή σου μετατρέπεται σε μια νέα ενέργεια, έχεις την αίσθηση ότι το σώμα σου υστερεί.

9. Αυξημένη συνομιλία με τον εαυτό. Θα βρεθείς να μιλάς στον εαυτό σου πιο συχνά και θα υπάρχει ένα εντελώς νέο επίπεδο επικοινωνίας που λαμβάνει χώρα μέσα στο είναι σου. Οι συζητήσεις θα αυξηθούν και θα γίνουν πιο ρευστές, συνεκτικές και με περισσότερη διορατικότητα.

10. Χάνεις τον ενθουσιασμό. Χάνεις το πάθος σου και δεν έχεις τη θέληση να κάνεις τίποτα... είναι μέρος της διαδικασίας. Πρέπει να παραμερίσεις τον χρόνο και να μην κάνεις τίποτα ανεπιθύμητο, αυτή η στιγμή είναι απαραίτητη για να ανανεωθείς με καθαρή ενέργεια.

11. Το συναίσθημα του να είσαι μόνος. Ακόμα κι αν περιτριγυρίζεσαι από πολλούς ανθρώπους, νιώθεις απομονωμένος με την επιθυμία να είσαι μόνος. Δεν σου αρέσουν τα πλήθη. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πνευματικοί Οδηγοί, σας δίνουν τον χώρο ώστε να έχετε το δικό σας χρόνο και να ανανεώσετε ενέργειες. Το κενό θα γεμίσει με την Αγάπη και την Ενέργεια της Νέας Συνείδησής σας.

12. Πρέπει να θέλω να πάω σπίτι. Θα βιώσετε μια μεγάλη επιθυμία να επιστρέψετε στις προκριματικές σας, να φύγετε από τον πλανήτη και να επιστρέψετε Σπίτι σας. Αυτό συμβαίνει επειδή έχετε ολοκληρώσει τους καρμικούς σας κύκλους και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια Νέα Ζωή ενώ είστε ακόμα στο φυσικό σας σώμα. Το μονοπάτι που ακολουθείτε τώρα θα σας κάνει καλύτερο άνθρωπο.


Με αγάπη άνευ όρων.

Laureano G Gonçalves

Το διαβάσαμε εδώ

Image by Merlin Lightpainting from Pixabay

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη