Το ανταλλακτήριο Crypto Bitfront ΚΛΕΙΝΕΙ


Το Bitfront, ένα ανταλλακτήριο κρύπτο των ΗΠΑ που υποστηρίζεται από την ιαπωνική εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης Line Corp, δήλωσε ότι ανέστειλε νέες εγγραφές και πληρωμές με πιστωτική κάρτα και θα σταματήσει τη λειτουργία του σε λίγους μήνες.

«Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές μας... δυστυχώς αποφασίσαμε ότι πρέπει να κλείσουμε το BITFRONT για να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το οικοσύστημα blockchain LINE και την οικονομία διακριτικών LINK», ανέφερε η εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια σε δήλωση στον ιστότοπό της την Κυριακή.

H Bitfront είπε ότι η κίνηση δεν σχετίζεται με πρόσφατα ζητήματα μεταξύ ορισμένων ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων που έχουν κατηγορηθεί για «ανάρμοστη συμπεριφορά». Το FTX, το οποίο ήταν μεταξύ των μεγαλύτερων ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, αποτελεί πλέον αντικείμενο ερευνών από τις αρχές για «εγκληματικό παράπτωμα».

Η εταιρεία είχε καταθέσει αίτηση πτώχευσης νωρίτερα αυτό το μήνα, ενώ ο δανειστής κρυπτονομισμάτων BlockFi υπέβαλε αίτηση πτώχευσης για προστασία του Κεφαλαίου τη Δευτέρα, πιθανόν ύστερα από την έκθεση για την κατάρρευση της FTX.

Η Bitfront είπε ότι ανέστειλε νέες εγγραφές και πληρωμές με πιστωτική κάρτα από τις 28 Νοεμβρίου και θα αναστείλει τις αναλήψεις στις 31 Μαρτίου 2023. Η εταιρεία διευκρίνισε ότι οι τόκοι για καταθέσεις που έγιναν μεταξύ 5 Δεκεμβρίου και 11 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν στις 13 Δεκεμβρίου 2022.

Πηγή

Image by Pattaraporn Lekchai from Pixabay

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη