Αιθερικό Πλέγμα της Γης - Λευκοί και οι μαύροι τόποιΣτην επιφάνεια της Γης υπάρχει ένα Αιθερικό Πλέγμα μεταφοράς και διάδοσης ενέργειας,
το οποίο προκαλεί συγκέντρωση αυτής της ενέργειας σε συγκεκριμένους τόπους και δεν επιτρέπει τη διάχυσή της σε άλλους.

Οι αρχαιότεροι πολιτισμοί έχτιζαν τους ναούς τους σε συγκεκριμένα σημεία του ενεργειακού Πλέγματος της Γης, με συγκεκριμένο προσανατολισμό και ειδικά υλικά κατασκευής.

Πίστευαν ότι υπήρχαν δύο είδη ιερών τόπων. Οι λευκοί και οι μαύροι.
Οι “λευκοί τόποι” είναι εκείνοι όπου κυλά αδιάκοπα η αποστειρωτική δύναμη, η οποία μπλοκάρει την ζωτικότητα. Είναι έρημοι τόποι που δεν ευνοείται η ανάπτυξη, η βλάστηση η ζωτικότητα, αλλά ενεργοποιείται το Πνεύμα και καθαρίζεται το σώμα. Οι “μαύροι τόποι” παγιδεύουν” την ενέργεια - ενεργειακοί κόμβοι, η ζωή ενδυναμώνεται γιατί εκεί συσσωρεύεται η ζωτική ενέργεια. Όταν ήθελαν να βοηθήσουν έναν αδύναμο άνθρωπο, τον άφηναν για ένα μικρό χρονικό διάστημα σε έναν “μαύρο τόπο” για ενδυνάμωση.


Σίγουρα αυτό δεν λύνει όλα τα προβλήματα της Ιατρικής και της Βιολογίας, αλλά είναι εγκληματικό το ότι αυτή η γνώση θεωρείται απαγορευμένη, αν και πλέον είναι αποδεκτή από εκατοντάδες επιστήμονες και ερευνητές σε όλο τον κόσμο.

Πηγή

Image by PIRO from Pixabay

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη