Η «MADE GROUP» της Μανταλένας Καϊλή, αδερφής της Εύας και οι χρηματοδοτήσεις–επιδοτήσεις από υπουργεία και οργανισμούς του Κράτους!

Ποιοι δημόσιοι λειτουργοί έβαλαν την υπογραφή τους; Με πόσα λεφτά επιδοτήθηκε η Μανταλένα Καϊλή; Η «Αγιορείτικη Παράδοση» ΙΚΕ και η ανάπτυξη δραστηριότητας με φόντο Εκκλησία - Αγ. Όρος!

Τις τελευταίες ημέρες έχει ενημερωθεί το Πανελλήνιο για τον...βίο και την πολιτεία της οικογένειας Καϊλή και των πολυσχιδών δραστηριοτήτων της!

Πολλές πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές στον Τύπο και ειδικότερα, εσχάτως, για την αδερφή της «αμαρτωλής» Εύας, Μανταλένα Καϊλή, σύζυγο του τραπεζίτη Σουγιουτζόγλου πρώην UBS και νυν Αναπτυξιακής τράπεζας!

Η αδερφή λοιπόν της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή κυρία Μανταλένα Καϊλή με ποσοστό 90% και η συνεργάτιδα της Ματίνα Κανάκη με 10% είναι ιδρυτικά μέλη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής εταιρίας «MADE GROUP» !

Οι πληροφορίες λένε πως η εν λόγω εταιρία της αδερφής Καϊλή έχει χρηματοδοτηθεί και επιδοτηθεί από Υπουργεία και Οργανισμούς του Κράτους! Αληθεύει;

Και αν ναι ποιοι υπουργοί και ποιοι διοικητές έβαλαν την υπογραφή τους στην χρηματοδότηση των εταιρικών μορφωμάτων της οικογένειας Καϊλή; Και πώς το δικαιολογούν;

Για την ιστορία η Μανταλένα Καϊλή κατέχει το 20% στην «Αγιορείτικη Παράδοση» Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (ΙΚΕ)!

Νάσου και η Εκκλησία και το Άγιον Όρος στο παιχνίδι!

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη