Αγγελικοί Αριθμοί: Το Σύμπαν επικοινωνεί μαζί σου


 Όλοι βλέπουμε περίεργους αριθμούς κατά καιρούς αλλά οι περισσότεροι δεν τους δίνουν πολλή σημασία. Είτε ξυπνάμε κάθε πρωί την ίδια ώρα είτε βλέπουμε πολλούς ίδιους αριθμούς στην διάρκεια της ημέρας, πρέπει να αναζητούμε τους αγγέλους για να καταλάβουμε καλύτερα την σημασία τους.

Η εμφάνιση των αριθμών στην ζωή σας δεν είναι κάτι που πρέπει να προσπερνάτε ως σύμπτωση, είναι ένα μήνυμα που στέλνεται από αυτούς που σας προσέχουν και σας καθοδηγούν. Γι αυτούς που ίσως δεν γνωρίζουν, όλοι έχουμε πνευματικούς οδηγούς ή αγγέλους στην ζωή μας που μας βοηθούν να εξελιχθούμε. Αυτοί οι οδηγοί είναι βοηθητικοί, μοναδικοί και αρκετά ομιλητικοί αν ξέρετε πώς να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Παρακάτω αναφέρω τους πιο συνηθισμένους αγγελικούς αριθμούς και το τι σημαίνουν για τους περισσότερους ανθρώπους. Αν βλέπετε έναν συγκεκριμένο επαναλαμβανόμενο αριθμό που δεν βρίσκεται παρακάτω, ψάξτε το καλύτερα για να βρείτε την σημασία του. Υπάρχουν πάρα πολλοί αγγελικοί αριθμοί και μπορούμε να μάθουμε πολλά για τον εαυτό μας μέσα από αυτούς. 

Μπορείτε να δείτε επίσης: 8 σημάδια ότι έχετε μια ιδιαίτερη, αγγελική ψυχή


Η Sage Gοddess έγραψε τα παρακάτω για το τι είναι οι αγγελικοί αριθμοί:

Είστε μαγικά όντα που ζουν σε ένα μαγεμένο κόσμο πιθανότητας. Ίσως δεν είστε σίγουροι για το αν έχετε επικοινωνήσει με κάποιον άγγελο. Η αλήθεια είναι πως επικοινωνείτε μαζί τους συνέχεια- πιο συχνά από όσο αναγνωρίζετε. Ο καθένας μας έχει μια σχέση με τον πνευματικό κόσμο. Οι άγγελοι δεν επικοινωνούν με λέξεις. Επικοινωνούν με αριθμητικές ακολουθίες, συγκεκριμένες ενεργειακές συχνότητες, και κάθε μήνυμα περιέχει την σοφία που χρειάζεστε. Μέσω των αριθμητικών ακολουθιών οι άγγελοι επίσης σας δίνουν μηνύματα απαραίτητα για την ανάπτυξη της ψυχής. Μερικοί λένε ότι καταλαβαίνετε τους αγγελικούς αριθμούς όταν εμφανίζονται καινούργιοι ενεργειακοί κωδικοί- κωδικοί που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θεραπεία και δημιουργία. Οι αριθμοί είναι παρόμοιοι με τις δονητικές συχνότητες του αγγελικού πεδίου. Όταν παρατηρείτε έναν αγγελικό αριθμό ή μια ακολουθία αριθμών, συνειδητοποιείτε την δική σας εξέλιξη.

Αγγελικοί αριθμοί και η σημασία τους:

1 -Όταν βλέπετε επαναλαμβανόμενες εκδοχές του αριθμού ένα μέσα στην μέρα, οι οδηγοί σας ίσως προσπαθούν να σας ενημερώσουν για κάτι καινούργιο στην ζωή σας. Αυτός ο αριθμός έχει την δύναμη της ανεξαρτησίας και της ανάπτυξης. Όσο πιο πολύ τον βλέπετε στην ζωή σας, τόσο περισσότερο πρέπει να εστιάσετε στην εξέλιξη.

2 -Όταν βλέπετε επαναλαμβανόμενες εκδοχές του αριθμού δύο πρέπει να το πάρετε ως σημάδι ότι κάπου, σε κάποιο επίπεδο τα έχετε χαλάσει. Χρειάζεται να είστε περισσότερο συνεργάσιμοι και πρόθυμοι να βοηθήσετε ή να βοηθηθείτε από τους γύρω σας. Είναι καιρός να κάνετε ένα βήμα πίσω και να εκτιμήσετε το που πραγματικά βρίσκεστε.

111 – Όταν βλέπετε αριθμούς σε τριάδες να θυμάστε ότι οι άγγελοι σας πάντα στέλνουν σκέψεις προς εσάς. Αυτή η συγκεκριμένη ακολουθία σημαίνει ότι βρίσκεστε σε ένα σημείο στην ζωή όπου το να σταματήσετε για να κάνετε ένα διάλειμμα και να χαλαρώσετε είναι εφικτό και ιδανικό. Επιβραδύνετε και επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει αυτό το διάλειμμα που επιθυμούσατε τόσο καιρό.

222 – Αυτός ο αριθμός σας υπενθυμίζει ότι είμαστε μόνο άνθρωποι. Όλοι ξεφεύγουμε από την πορεία μας καμιά φορά και όλοι πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε τα απαραίτητα βήματα για να ξαναγυρίσουμε στην σωστή.

333 – Αυτός ο αριθμός είναι σημάδι ότι κάνετε κάτι σωστά. Είναι το Σύμπαν ή ο τρόπος των αγγέλων για να σας υπενθυμίσουν ότι βρίσκεστε στον δρόμο που πρέπει να είστε και ότι τα πάτε καλά. Είστε πολύ πιο δυνατοί από όσο πιστεύετε.

Το διαβάσαμε εδώ

Image by Stefan Keller from Pixabay 

Μπορείτε να δείτε επίσης: 8 σημάδια ότι έχετε μια ιδιαίτερη, αγγελική ψυχή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη