Νέα για το Polygon (MATIC) - Μειονεκτήματα και Πλεονεκτήματα

Για τους φίλους των crypto, θα παρουσιάσουμε το Polygon (MATIC)

Η τιμή του live Polygon σήμερα 18/11/22  είναι $0,873735 USD με όγκο συναλλαγών 24 ωρών 324,079,882 $ USD. Ενημερώνουμε την τιμή MATIC σε USD σε πραγματικό χρόνο. Το Polygon υποχώρησε 1,33% τις τελευταίες 24 ώρες. Η τρέχουσα κατάταξη του CoinMarketCap είναι #10, με τζίρο αγοράς 7.631.481.481 $ USD. Διαθέτει κυκλοφορία 8.734.317.475 νομισμάτων MATIC και μέγ. προμήθεια 10.000.000.000 κερμάτων MATIC. 

Σημείωση: Τα στοιχεία έχουν βρεθεί από έρευνα στο διαδίκτυο. Αναφέρονται ως είδηση και δεν αποτελούν οικονομική συμβουλή

Τι είναι το Polygon (MATIC);

Το Polygon είναι ένα κρυπτονόμισμα, με το σύμβολο MATIC, και επίσης μια τεχνολογική πλατφόρμα που επιτρέπει στα δίκτυα blockchain να συνδέονται και να κλιμακώνονται. Polygon—«το Διαδίκτυο των blockchains του Ethereum»— κυκλοφόρησε με το όνομα Matic Network το 2017.1 Η πλατφόρμα Polygon λειτουργεί χρησιμοποιώντας το blockchain Ethereum και συνδέει έργα που βασίζονται στο Ethereum. Η χρήση της πλατφόρμας Polygon μπορεί να αυξήσει την ευελιξία, την επεκτασιμότητα και την κυριαρχία ενός έργου blockchain, παρέχοντας παράλληλα την ασφάλεια, τη διαλειτουργικότητα και τα δομικά οφέλη του blockchain Ethereum. Το MATIC είναι ένα διακριτικό ERC-20, που σημαίνει ότι είναι συμβατό με άλλα ψηφιακά νομίσματα που βασίζονται στο Ethereum. Το MATIC χρησιμοποιείται για τη διαχείριση και την ασφάλεια του δικτύου Polygon και για την πληρωμή τελών συναλλαγών δικτύου.

Το δίκτυο Polygon, ως δευτερεύουσα λύση κλιμάκωσης, στοχεύει να αντιμετωπίσει τους περιορισμούς της πλατφόρμας Ethereum—δηλαδή τα υψηλά τέλη συναλλαγών και τις αργές ταχύτητες επεξεργασίας συναλλαγών.

Το Polygon μπορεί να:

Αναπτύσσει υπάρχοντα δίκτυα blockchain και αναπτύσσει προσαρμοσμένες αλυσίδες μπλοκ.

Ενεργοποιεί την επικοινωνία μεταξύ του Ethereum και άλλων blockchains

Βοηθά τα υπάρχοντα δίκτυα blockchain να γίνουν συμβατά με το Ethereum

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Polygon

Ίσως αναρωτιέστε για τα κύρια δυνατά και αδύνατα σημεία του Polygon.

Τα δυνατά σημεία του Polygon περιλαμβάνουν:

Δυνατότητα γρήγορης επεξεργασίας συναλλαγών: Χρησιμοποιώντας έναν μηχανισμό συναίνεσης που ολοκληρώνει τη διαδικασία επιβεβαίωσης συναλλαγής σε ένα μόνο μπλοκ, το Polygon μπορεί να διατηρήσει γρήγορες ταχύτητες επεξεργασίας συναλλαγών. Ο μέσος χρόνος επεξεργασίας μπλοκ του Polygon είναι 2,1 δευτερόλεπτα. 

Οι χρεώσεις συναλλαγών είναι σταθερά χαμηλές: Το Polygon διατηρεί τις χρεώσεις του για τη χρήση της πλατφόρμας χαμηλά, με μια τυπική χρέωση συναλλαγής περίπου 0,01,9 $

Μεταξύ των αδυναμιών του Polygon είναι:

 Όχι ένα αυτόνομο blockchain: Το Polygon είναι μια λύση Layer 2 που λειτουργεί στην κορυφή της πλατφόρμας Ethereum. 

Εάν η πλατφόρμα Ethereum αντιμετωπίσει σοβαρές διακοπές ή πάψει να υπάρχει, τότε το Polygon πιθανότατα θα χάσει την αξία του. 

Περιορισμένες περιπτώσεις χρήσης για το MATIC: Το διακριτικό MATIC έχει σχεδιαστεί για να διέπει και να ασφαλίζει την πλατφόρμα Polygon και να πληρώνει τέλη συναλλαγής. Σε αντίθεση με ορισμένα ψηφιακά νομίσματα, το MATIC δεν χρησιμοποιείται γενικά για καθημερινές αγορές.

Polygon εναντίον Ethereum

Το Polygon είναι μια δευτερεύουσα λύση κλιμάκωσης που είναι συμβατή και συμπληρώνει το blockchain Ethereum. Το Polygon στοχεύει να βελτιώσει το Ethereum ως δίκτυο ανάπτυξης blockchain. Το Polygon συμπληρώνει το Ethereum παρέχοντας πρόσθετες λειτουργίες που σχετίζονται με την ασφάλεια, την κυριαρχία του blockchain, την εμπειρία χρήστη και προγραμματιστή.

Future of Polygon

 Η Polygon κυκλοφόρησε την Polygon Studios, μια θυγατρική της Polygon που εστιάζει σε παιχνίδια blockchain και μη ανταλλάξιμα tokens (NFT), το 2021.Τα Polygon Studios, εάν πετύχουν, θα μπορούσαν να καθιερώσουν την Polygon ως κορυφαίο πάροχο τεχνολογίας για αποκεντρωμένα παιχνίδια και NFT. Τον Ιανουάριο του 2022, η Polygon απέκτησε νέο διευθύνοντα σύμβουλο (CEO). Ο Ryan Watts εντάχθηκε στο Polygon από το YouTube, όπου ήταν ο επικεφαλής του gaming.

Πόσο αξίζουν τα νομίσματα MATIC;

Για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας τους, τα μάρκες MATIC της Polygon διαπραγματεύονται για λιγότερο από 5 σεντς. Η τιμή του MATIC έχει ανατιμηθεί σημαντικά αλλά παρέμεινε κάτω από τα $3,00. Η MATIC διαπραγματευόταν για περίπου 0,75 $ στις 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Πόσα Polygon νομίσματα υπάρχουν; 

Η μέγιστη προσφορά του MATIC είναι 10 δισεκατομμύρια μάρκες. Η πλειοψηφία —8,73 δις MATIC— έχουν ήδη εκδοθεί.

Αυτά τα ολίγα όσον αφορά το Polygon (MATIC)

Σημείωση: Τα στοιχεία έχουν βρεθεί από έρευνα στο διαδίκτυο. Αναφέρονται ως είδηση και δεν αποτελούν οικονομική συμβουλή

Photo by GuerrillaBuzz Blockchain PR Agency from Unsplash

Πηγή , Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη