Έκτακτο: Instagram, ορισμένοι λογαριασμοί χρηστών έχουν ανασταλεί

Οι χρήστες του Instagram σε όλο τον κόσμο έχουν αναφέρει προβλήματα πρόσβασης στα προφίλ τους. Το κοινωνικό δίκτυο που ανήκει στη Meta λέει ότι «εξετάζει» το πρόβλημα.

Το DownDetector - το οποίο παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας του ιστότοπου - λέει ότι έχει διαπιστώσει ότι επηρεάζονται χιλιάδες χρήστες.

Σε ορισμένους έχει εμφανιστεί ένα μήνυμα που λέει ότι ο λογαριασμός τους έχει κλείσει για 30 ημέρες.

Ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό Instagram Communications ανέφερε: «Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα με την πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Instagram. «Το εξετάζουμε και ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

Η εταιρεία δεν έχει δώσει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι προκάλεσε το ασυνήθιστο ζήτημα. Ορισμένοι χρήστες που εξακολουθούν να μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα ανέφεραν ότι είδαν μεγάλες πτώσεις στους αριθμούς των ακολούθων τους καθώς οι λογαριασμοί που έχουν τεθεί σε αναστολή που επηρεάζονται από το πρόβλημα και εξαφανίζονται από τον ιστότοπο. Την περασμένη εβδομάδα, η συνάδελφος πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων Meta WhatsApp υπέστη μια διακοπή λειτουργίας που την έριξε εκτός σύνδεσης για περίπου δύο ώρες.

Πηγή 

Φωτογραφία

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη