Η ηλιακή δραστηριότητα - Ενεργοποιεί το σώμα και αφυπνίζει την συνείδηση

 

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε μια εναλλακτική προσέγγιση στα θέματα που αφορούν την επιρροή του Ηλίου σε σχέση με τον άνθρωπο και την Γη. Σίγουρα χρειάζεται περαιτέρω αναζήτηση και έρευνα επί του θέματος ωστόσο δείχνει ότι αρκετοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο τείνουν να υποστηρίζουν ότι συμβαίνει, παρουσιάζοντας και στοιχεία. Παρακάτω θα δείτε τι υποστηρίζουν και τι προτείνουν.

Τα τελευταία χρόνια μετά το 2012 και ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια υπάρχουν εισαγωγές από τον ήλιο, που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον άνθρωπο και στην Γαία.

Υποστηρίζουν ότι εκτινάξεις μάζας, όταν αυτές παίρνουν θέση, έχουν εναλλαγές και μεταβολές στο συναισθηματικό μας επίπεδο, αναλόγως σε τι κατάσταση ύπαρξης βρίσκεται μέσα του ο καθένας, πως λειτουργεί , τι τρόπους σκέψης έχει.

Σε τέτοιες εκτινάξεις διαμορφώνεται και η ψυχοσύνθεση, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, υψηλή ενέργεια, όταν καταφθάνουν υψηλές συχνότητες από τον ήλιο.

Αυτές οι ηλιακές συχνότητες καταφθάνουν γρήγορα στον πλανήτη μας. Τα σωματίδια του ήλιου κάνουν 2-3 ημέρες για να φθάσουν, ανάλογα με τους ανέμους και την ένταση που υπάρχει.

Μπροστά στον μαγνητικό ήλιο, δέχεται ο ουρανός μας χειραγώγηση, έχουν διαμορφώσει το κλίμα, παρόλα αυτά οι ενέργειες εισέρχονται.

Για τον καθένα το βράδυ μπορεί να είναι διαφορετικό, άλλος είναι ανήσυχος το βράδυ, άλλος να κοιμάται πιο καλά.

Τα πάντα είναι μια τελετουργία, καθάρισε το σπίτι σου, κάνε μια βόλτα στην φύση, καθάρισε το σώμα σου, βγες για περπάτημα, κάθισε σε ένα δέντρο κοντά (είναι πυλώνες ενέργειας).

Για να έρθεις σε μια κατάσταση ήρεμη και να λάβεις αυτές τις ενεργοποιήσεις. Εξαρτάται βέβαια πως είναι ο καθένας μέσα του, πως σκέφτεται, τι τραύματα κουβαλάει μέσα του, τι διατροφή λαμβάνει.

Όσο είσαι πιο συνειδητός, και ενήμερος είσαι για όλα αυτά που κάνεις, θα έχει και ανώτερο αποτέλεσμα για εσένα και αργότερα θα εκφραστεί και στο συλλογικό επίπεδο.

Συμπτώματα αναφέρονται από ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι λόγω της Ηλιακής Δραστηριότητας προκύπτουν: σφυρίγματα στα αυτιά, εμβοές, αναπτυγμένα τις τελευταίες ημέρες και ειδικά το βράδυ.

Προτείνουν να είστε ήρεμοι, μην κλονίζετε τον ψυχικό και συναισθηματικό σας κόσμο.

Γιατί η δημιουργία λαμβάνει το πώς είσαι και θα σου αποστείλει επιστροφές σύμφωνα, της ενεργειακής σου υπογραφής που εκπέμπεις.

Τα τεχνικά νεφελώδη και οι συχνότητες επηρεάζουν αρνητικά.

Χρήζει η συλλογικότητα και η ενότητα ως στάση ζωής. Απελευθέρωση από κομματικές ασθένειες, φανατισμούς και πεποιθήσεις που διχάζουν και διαιρούν.

Η δημιουργία υπάρχει για να υποστηρίζει και όχι για να τιμωρεί.

Ο πλανήτης μας είναι σε ανάληψη και ανεβαίνει σε δονήσεις. Δεχόμαστε καταιγισμό συχνοτήτων.

Αυτό φαίνεται στου schumann resonance του Ήλιου την καταγραφή. Παρατηρούνται και αναφέρονται από πολλούς:

Παλμοί

Σφυρίγματα στα αυτιά

Τινάγματα

Θολή όραση

Έντονα συμπτώματα γρίπης βγάζει ο οργανισμός παλιές ασθένειες και σαθρά στοιχεία.

Αρρυθμίες

Πόνοι στην μέση, μπλοκαρίσματα στην βάση, στο ιερό, οι άνδρες πιο πολύ γιατί έχουν περιορίσει την γυναικεία ισορροπία λόγω πεποιθήσεων που διδάχθηκαν.

Σε κατάστασης θεματοποιημένης συνείδησης, αν δεν εκφράζεσαι έχεις γρατζουνίσματα στον λαιμό, γυναίκες έχουν τέτοιου είδους διότι περιορίστηκαν να εκφραστούν.

Έντονα όνειρα.

Συντονισμούς με την ώρα 11:11, 22:22 03:33, 04:44, 05:55

Αυξημένοι άνεμοι, πάρτε βαθιές ανάσες στην φύση.

Μας έλεγαν ότι είναι σκόνη από την Αφρική και ήταν από τον Ήλιο.

Η τροφή, η φυτική αρμόζει στην ενέργεια που αλλάζει, το καταλαβαίνεις με το στομάχι σου και την λιτή διατροφή ότι λειτουργείς καλύτερα.

Συμπέρασμα, είναι ένα θέμα που γοητεύει, για αυτούς που αγαπούν την φύση και πιστεύουν στην συμπαντική λειτουργία. Αν όντως ισχύουν, θα φανούν στην πορεία μέχρι τότε η έρευνα και η αναζήτηση συνεχίζεται.

Αν θέλετε να συλλέξετε περισσότερες πληροφορίες για την επιρροή του Ηλίου στον άνθρωπο και στην Γή σας παραθέτουμε τις Πηγές:

Awakening Call
twitter.com
Image by WikiImages from Pixabay 

(Οι ανωτέρω πληροφορίες του άρθρου είναι ενημερωτικές και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν θεραπεία, ούτε την πρόθεση να αντικαταστήσουν τυχόν ιατρική συμβουλή ή ιατρική οδηγία. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει υποχρεωτικά να λάβετε την έγκριση του θεράποντα ιατρού σας).

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη