Το ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ για τον Μέγα Αλέξανδρο


Στη μια πλευρά του νομίσματος εμφανίζεται ο Αλέξανδρος με μια κορδέλα στα μαλλιά, σύμβολο του μυημένου στα Ελληνικά Μυστήρια και με τα κέρατα του Άμμωνος Διός που σημαίνουν την ισόρροπη ανάπτυξη των δύο λοβών του εγκεφάλου, πράγμα που συμβαίνει μόνον σε λίγους μυημένους και σε ακόμη λιγότερους προικι­σμένους από τη φύση.

Στην άλλη πλευρά του νομίσματος, δίπλα στην ημερομηνία κατα­σκευής του, στο αριστερό μέρος, υπάρχει ένα ανθέμιο. Το λουλούδι αυτό θα το δούμε να το κρατά στο δεξί της χέρι στα ΤΡΙΑ της δάχτυλα η Φρασίκλεια, ένα άγαλμα που βρίσκεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών.

Το ανθέμιο αυτό σε άλλα αγάλματα το βλέπουμε τοποθετημένο στο υψηλότερο σημείο του μετώπου, που στα Ελληνικά στέμματα μοιάζει με ένα τρίγωνο.
Είναι το κωνάριο, το γνωστό ” τρίτο μάτι” , που ως συνήθως το βλέπουμε στην κορυφή του θύρσου του Διονύσου.

Τρίτο στοιχείο στο νόμισμα αυτό είναι ο λεγόμενος ” Ήλιος της Βεργίνας”.
Θα δούμε πως έχει 16 “ακτίνες” που αν τις προσέξουμε καλά θα κατανοήσουμε το κρυφό τους νόημα. Ο Μακρόβιος λέει πως η ψυχή όταν κινείται εγκαταλείπει το σφαιρικό τέλειο σχήμα της και αποκτά τη μορφή ενός κομήτη. Το κέντρο του ήλιου αυτού παρατηρούμε πως υπάρχει ένα λουλούδι με 10 πέταλα.

Έχουμε λοιπόν τα εξής στοιχεία: Δύο λοβούς, ένα ανθέμιο με πέ­ντε πέταλα, 16 ψυχές, έναν πυρήνα με 10 φύλλα και ένα φωτοστέφανο με τη μορφή κορδέλας.
Η “ιερογλυφική” φράση είναι η εξής: “Ο μυη­μένος άνθρωπος, ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του, ο ήρωας (που ο Νίτσε ονομάζει Υπεράνθρωπο) με ανεπτυγμένους τους δύο λοβούς και ενεργοποιημένο το κωνάριο, απελευθερώνει την ψυχή του από τον υποσελήνιο κόσμο για να συναντήσει και να ενωθεί με την αιώνια ψυχή τον τέλειο αριθμό των Πυθαγορείων”.

Από το βιβλίο του Δημητρίου Κύθρα «Κανείς δεν τολμά να τα γράψει»
Εκδόσεις ΔΗΛΙΟΣ

Δ ο υ λ- Κ α ρ ν έ ι ν ( Δ ί κ ε ρ ο ς Β α σ ι λ ι ά ς ) ..κατά το κοράνι ο Μέγας Αλέξανδρος.

Στο Κοράνιο, στην Σούρα ελ- Κεχφ και στους στίχους 83 έως και 98 αναφέρει τον Μέγα Αλέξανδρο ως Δουλ- Καρνέιν ( Δ ί κ ε ρ ο Βασιλιά ) . Μάλιστα σ ύ μ φ ω ν α με το ιερό Κοράνιο ο Αλλάχ ήταν αυτός που έδωσε στον Μέγα Αλέξανδρο τη δύναμη να κάνει όλα όσα έκανε πάνω στη γη (στ.84).

Ήταν ένας από τους χιλιάδες προφήτες του Αλλάχ. Παραθέτουμε αυτούσια ορισμένα μόνο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το ιερό μας Βιβλίο
στ. 83. (Ω! Μουχάμεντ!) Σε ρωτάνε και αναφορικά με τον Δουλ Καρνέιν (Μέγα Αλέξανδρο). Να πεις: θα σας διηγηθώ κάτι από την ιστορία του
στ. 84. Είχαμε στήσει τη δύναμή του πάνω στη γη και του δώσαμε τον τρόπο και τα μέσα για κάθε σκοπό

στ. 95. Είπε ο Δουλ-Καρνέιν (Μέγας Αλέξανδρος): Η δύναμη που έχει εγκαταστήσει σε εμένα ο Αλλάχ είναι καλύτερη από τη δική σας αμοιβή.
στ. 98. Είπε (ο Μέγας Αλέξανδρος): Αυτό είναι έργο της ευσπλαχνίας του Αλλάχ.

ΙΣΚΑΝΤΕΡ , ΣΙΚΑΝΤΕΡ , ΔΟΥΛ-ΚΑΡΝΕΙΝ ( τραγούδι ύμνος από τους Έλληνες, Αρτεμη και τον Ευθύμη με μουσική Σπανουδάκη)

Το κρανίο αποτελείται από δυο ζώνες:

Τα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου. Η αριστερή ζώνη που θεωρείται η έδρα της προσωπικότητας και το κέντρο των εντολών μέσω της θέλησης εκεί που συσσωρεύονται οι πληροφορίες, οι προσλήψεις, οι λογικές αντιδράσεις και μια περιοχή υποφλοιώδης που περιέχει τους κύριους αδένες, την επίφυση, υπόφυση, θάλαμο, υποθάλαμο και τα πιο σύνθετα συστήματα όπως τα λεμφατικό, παραγκεφαλίδα, ραχιονωτιαίο.

Η δεξιά ζώνη είναι αυτή που δίνει στον άνθρωπο την πραγματική του διάσταση και τους νόμους των σχέσεων χρόνου και χώρου. Αυτή είναι η έδρα της αναπνοής, της έμπνευσης, της διαίσθησης του έξω λογικού λειτουργεί αυτόματα. Αυτό το τμήμα είναι σαν ναρκωμένο από έλλειψη άσκησης.

Ο σημερινός άνθρωπος βασίζεται κατά κανόνα στη λογική. Σχεδόν δεν έχει διαισθήσεις και βέβαια η ενόραση είναι μια σπάνια κατάσταση.
Αν ο άνθρωπος είχε αναπτύξει τη δεύτερη ζώνη, θα είχε φωτισμένη συνείδηση και θα συνελάμβανε καταστάσεις έξω από τη λογική.

Στοχευμένα μας εκπαιδεύουν μόνο το αριστερό ημισφαίριο και το δεξί μένει ανενεργό, γιατί είναι αυτό που έχει την διαίσθηση, την συνειδητότητα, όπως και την δύναμη να πραγματοποιεί. Δεν θέλουν να αναπτυχθεί, για να είμαστε πιο υπάκουοι, χωρίς κρίση και ένστικτο.

Πηγή: amfipolinews

Photo www.aftodioikisi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη