Η ανθρώπινη συνειδητότητα αλλάζει

Χ.Π  για το  www.ramnousia.eu

Προσωπικά είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η ανθρώπινη συνειδητότητα αλλάζει. Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που έχουν αλλάξει συχνότητα σκέψης και τρόπου ζωής. Σίγουρα δεν είμαι ένας από αυτούς ή τουλάχιστον είμαι κοινωνός ελαχίστων ψηγμάτων. Θα προσπαθήσω να σας το περιγράψω και ελπίζω να σας εμπνεύσω.

Πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη, δεν ανήκουν πλέον σε κομματικούς στρατούς, ως οπαδοί σε ομάδες ποδοσφαίρου, δεν φανατίζονται με θρησκείες, δεν εμπιστεύονται τα συστηματικά μμε, αμφισβητούν πολιτικούς και πολιτικές ιδεολογίες. Επιζητούν την ειρήνη με τους γειτονικούς λαούς. Αναγνωρίζουν την θηλυκή φύση ως ισάξια, με σεβασμό και θαυμασμό. Η πατριαρχία πεθαίνει και αναστενάζει στα τελευταία της, με γεγονότα που ανέκαθεν υπήρχαν αλλά ήταν κρυμμένα και συγκαλυμμένα. Όπως η εκμετάλλευση και κακομεταχείριση γυναικών και παιδιών.

Άνθρωποι εκδηλώνουν την αγάπη τους για τα ζώα. Δεν θέλουν πλέον να τα θανατώνουν για να τρέφονται. Πιστεύουν ότι η τροφή ως ποσότητα και προερχόμενη αποκλειστικά από την φύση θα βοηθήσει και στην μείωση της παχυσαρκίας και των ασθενειών. Αγάπη για την φύση, ζώντας στην φύση και καλλιεργώντας και φροντίζοντας φυτά.

 Ενδιαφέρονται για την περιποίηση του σώματος με φυσικά μέσα και αποφεύγουν καταχρήσεις όπως τσιγάρο, αλκοόλ, ναρκωτικά κτλ. που έχουν εξάρτηση. Έχουν αναζητήσεις στα μονοπάτια της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης. Εκφράζουν σεβασμό και φιλοσοφούν για την ζωή αλλά και τον θάνατο. Προσδοκούν ευτυχία όχι από τύχη και πλούτο αλλά από στάση ζωής, με βοηθό στο μέτρο του δυνατού την ευγνωμοσύνη και την αποδοχή.

 Δημιουργούν μια προσωπική πραγματικότητα με έντονη επιθυμία για εξέλιξη επαγγελματική όχι ως ανάγκη αλλά ως προσωπική αποστολή

Συναισθηματική ευφυΐα και ενσυναίσθηση για κατανόηση των άλλων ανθρώπων, όπως και την μη ταύτιση με άλλους που εκφράζουν θυμό, οργή, ζήλια, εκδικητικότητα και άλλα αρνητικά συναισθήματα. Αναζήτηση γνώσης και αλήθειας που έντεχνα του την έχουν αποκρύψει. Τείνουν να είναι υπερασπιστές αδυνάτων και ανθρώπων με ιδιαιτερότητες και ανάγκες. Εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την φροντίδα σώματος και ψυχής και την ανιδιοτελή προσφορά για την φροντίδα συνανθρώπων, ζώων και φυτών. Νιώθουν ευγνωμοσύνη για την μάνα Γαία που μας θρέφει και τον Ήλιο που χωρίς αυτό το ουράνιο σώμα δεν θα υπήρχε ζωή. Επίσης ευγνωμοσύνη για τους τροφούς που μας γέννησαν και συμφιλίωση, αν υπήρξε διάσταση στο παρελθόν. Εργάζονται για την συγχώρεση και ελευθέρωση του νήματος που τους κρατά με ανθρώπους που κάποτε συγκρούστηκαν. Μπορεί να μην τα έχουν καταφέρει ακόμη, όμως έχουν την πρόθεση να εργαστούν γιαυτό.

Η αλλαγή της ανθρώπινης συνειδητότητας δεν πραγματοποιείται γιατί κάποιο πολιτικό ή θρησκευτικό σύστημα ή συστημικά μμε το επιτάσσουν ή το καθοδηγούν ως main stream. Απεναντίας είναι ένδειξη της απελευθέρωσης του ανθρώπου από την χειραγώγηση και τον προγραμματισμό που δέχεται από την στιγμή που γεννιέται. Είναι μια φυσική διαδικασία που η Υδροχοϊκή Εποχή το εκδηλώνει.

Επιμέλεια άρθρου: Χ.Π  για το  www.ramnousia.eu

Image by Gerd Altmann Pixabay 

Μπορείτε να διαβάσετε επίσης:

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη