Πρόβλεψη τιμής Shiba Inu ως SHIB Rockets Αύξηση 22% σε μία εβδομάδα – Μπορεί να πάει 10 φορές το 2022;


Για τους φίλους του Shiba Inu το παρακάτω ενημερωτικό άρθρο για τα νέα του, πως διακυμάνθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Σημείωση: Τα στοιχεία έχουν βρεθεί από έρευνα στο διαδίκτυο. Αναφέρονται ως είδηση και δεν αποτελούν οικονομική συμβουλή.

Η τιμή Shiba Inu σημείωσε ένα τεράστιο ράλι την περασμένη εβδομάδα μακριά από τη διαφημιστική εκστρατεία που σχετίζεται με το memecoin. Το SHIB αυξήθηκε κατά 5,74% σε 24 ώρες και σημείωσε άνοδο περισσότερο από 30% την περασμένη εβδομάδα.

Το πρόσφατο ράλι στα meme coins πιθανότατα οφείλεται στην πρόσφατη εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk, με εικασίες για πιθανή ενσωμάτωση με το Dogecoin.

Με τον στρατό της SHIB με σιγουριά πίσω από το έργο και να δείχνει υποστήριξη στον χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η δημοτικότητα του διακριτικού έχει εκτιναχθεί στα ύψη. Πρόβλεψη τιμών Shiba Inu Με κέρδος 30% σε διάστημα μιας εβδομάδας, πολλοί αναρωτιούνται πόσο μακριά μπορεί να φτάσει αυτή η ανοδική τάση.

Παρόλο που είναι δύσκολο να προβλεφθεί το μέλλον, μια προσεκτική ανάλυση αγοράς μπορεί να βοηθήσει τους traders να λάβουν πιο ενημερωμένες αποφάσεις συναλλαγών.

Η τιμή της SHIB ξεκίνησε την ανοδική της κίνηση πάνω από το όριο των $0,00000946 και τώρα διαπραγματεύεται στο 0,0001287. Πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε ημερήσιο όγκο συναλλαγών ενίσχυσε την άνοδό του τις τελευταίες ημέρες.

Η SHIB αντιμετωπίζει τώρα αντίσταση στο επίπεδο των $0,00001500, το οποίο έχει λειτουργήσει στο παρελθόν ως σταθερή αντίσταση σε αρκετές περιπτώσεις. Ο δείκτης RSI στα γραφήματα SHIB βρίσκεται επί του παρόντος στο 66,48, που πλησιάζει την περιοχή υπεραγοράς. Ως εκ τούτου, οι traders πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με μια πιθανή επιστροφή προς τα κάτω για υποστήριξη στα 0,0000100 $. Εδώ, οι ταύροι μπορούν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αγοράσουν ξανά εν όψει του επόμενου σκέλους.

Με το MACD να δείχνει ισχυρές πράσινες ράβδους, υπάρχει πιθανότητα να συνεχιστεί αυτή η τάση τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, αν και με κάποια βραχυπρόθεσμη λήψη κερδών. Δεδομένης της τεράστιας προσφοράς κυκλοφορίας της SHIB και της μεγάλης κεφαλαιοποίησης της αγοράς, θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να φτάσει το 10πλάσιο από τις τρέχουσες τιμές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί traders έχουν αρχίσει να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις.

Σημείωση: Τα στοιχεία έχουν βρεθεί από έρευνα στο διαδίκτυο. Αναφέρονται ως είδηση και δεν αποτελούν οικονομική συμβουλή.  

Το διαβάσαμε εδώ

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη