Πρόβλεψη τιμής Cardano - Η ADA πρόκειται να ξεπεράσει το $1;

Μετά από μια εκπληκτική άνοδο στο υψηλό όλων των εποχών των 3,09 $ πριν από λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, η τιμή Cardano εξακολουθεί να είναι βυθισμένη στα θολά νερά.

Σύντομα θα μπορούσε να αναφερθεί διόρθωση 90% από το ιστορικό υψηλό της ADA, εάν συνεχιστεί η τρέχουσα διόρθωση στα 0,34 $. Η ισχυρή υποστήριξη στο εύρος που τονίζεται μεταξύ 0,288 $ και 0,331 $ μπορεί να σαρώσει και να αποτρέψει μια πιθανή πτώση σφαγή στα 0,20 $.

Παρόλο που μια τέτοια κίνηση θα ήταν μια σημαντική οπισθοδρόμηση, είναι απίθανο να συμβεί, ειδικά δεδομένου ότι η ADA έχει εξελιχθεί σε ένα αξιόλογο οικοσύστημα κρυπτονομισμάτων από τον Αύγουστο του περασμένου έτους, όταν η τιμή της ήταν 3,09 $. Από τη θετική πλευρά, το Cardano είναι πιο κοντά στην κατώτατη τιμή του τώρα, από ποτέ. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι εξαιρετικά αυτές της υπερπώλησης. Η πρόβλεψη της τιμής του Cardano μπορεί να μην είναι τόσο αρνητική όσο θα ήλπιζαν όλοι, ωστόσο θα μπορούσε σίγουρα να κλείσει το χάσμα στο 1 $ πριν από τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Πρόβλεψη τιμής Cardano

Το IOHK (Input Output Hongkong), ο οργανισμός που είναι επιφορτισμένος με την κατασκευή και τη συντήρηση του blockchain Cardano, είναι απασχολημένος με την εργασία πάνω σε αυτό που θα μπορούσε να ονομαστεί επαναστατικές τεχνολογικές λύσεις DeFi (αποκεντρωμένη χρηματοδότηση). Η τιμή της ADA θα μπορούσε να αρχίσει να ξανακερδίζει το έδαφος στα 1,00 δολάρια καθώς η κοινότητα προετοιμάζεται για τη Σύνοδο Κορυφής Cardano 2022, που θα πραγματοποιηθεί στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας. Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση στο Twitter, αυτό θα συμβεί μεταξύ 19 και 21 Νοεμβρίου.

Η πρόβλεψη τιμής Cardano στα 1,00 $ μπορεί να θεωρηθεί μάλλον συντηρητική, λαμβάνοντας υπόψη ότι αυξήθηκε κατά 2.300% από 0,12 $ τον Ιούλιο 2020 σε 3,09 $ τον Αύγουστο του 2021. Μια τέτοια αντίστοιχη αύξηση από την τρέχουσα τιμή θα τοποθετήσει την τιμή ADA λίγο πάνω από τα 8,00 $. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι τρέχουσες συνθήκες πτωτικής αγοράς ενδέχεται να εμποδίσουν την κίνηση των τιμών Cardano στο εγγύς μέλλον.

Ωστόσο, η ADA μπορεί να είναι σε θέση να φτάσει στο υψηλό όλων των εποχών κατά την επόμενη ανοδική πορεία. Σύμφωνα με τον Dan Gambardella, αναλυτή Cardano, η ADA προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον από τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων.

Εκτιμά ότι "θα είναι ένα κυρίαρχο περιουσιακό στοιχείο του blue-chip" Ο Gambardella πιστεύει ότι η συνεχιζόμενη bear market είναι απαραίτητη για την επόμενη ανοδική σεζόν. Παρόλα αυτά, ο Gambardello παραδέχεται ότι οι επενδυτές φοβούνται – και εγκαταλείπουν, ειδικά το Cardano. Η τιμή Cardano συνεχίζει να τυπώνει κεριά αρκούδας στο διάγραμμα 3 ημερών. Η υποστήριξη μεταξύ 0,288 $ και 0,331 $ πρέπει να είναι σταθερή προκειμένου η ADA να ανατρέψει θετικά την τεχνική της προοπτική. 

Σημείωση: Τα στοιχεία έχουν βρεθεί από έρευνα στο διαδίκτυο. Αναφέρονται ως είδηση και δεν αποτελούν οικονομική συμβουλή. 

Πηγή

Φωτογραφία

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη