Ποιό είναι το χρώμα της αύρα σας και τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σας;

Όλο και περισσότεροι ερευνητές ομιλούν για την αύρα που εκπέμπουν οι άνθρωποι. <<Τι καλή αύρα που έχεις, λένε κάποιοι ή τι αρνητική αύρα είχε αυτός, λένε κάποιοι άλλοι>>. Η μέτρηση της αύρας εκτός από την διαίσθηση γίνεται με την μέθοδο φωτογράφησης Κίρλιαν καθώς και με μετρήσεις διαφόρων συσκευών βίο - ανάδρασης, του λεγόμενου βίο - συντονισμού.

Το χρώμα, η μορφή και η σύνθεση της αύρας είναι δείκτες της ροής ενέργειας και της γενετικής σύνθεσης καθώς και της τρέχουσας φυσικής, ψυχικής και συναισθηματικής κατάστασης του ατόμου.

Η αύρα αποκαλύπτει επίσης χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ανθρώπου και γενικά την ουσιαστική του φύση.

Αντανακλά συναισθήματα, επιθυμίες, ικανότητες, φόβους και παράγοντες άγχους καθώς και τη διαίσθηση, την ευφυΐα και το επίπεδο διορατικότητας.

Μια φωτογραφία αύρας θα αποκαλύψει ενεργειακά πλεονεκτήματα και αδυναμίες, αλλά και πρότυπα ζωής που δεν εξυπηρετούν πλέον το άτομο. Η λήψη μιας φωτογραφίας είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ανακαλύψετε ασυνείδητα μοτίβα και να τα αναδείξετε.

Ίσως ανακαλύψετε ότι η προσωπικότητά σας με τις συναισθηματικές, διανοητικές και πνευματικές πτυχές της, δεν είναι παρά μια αντανάκλαση λεπτών ενεργειών.

Στην ερμηνεία της αύρας, το χρώμα καθώς και η μορφή είναι σημαντικά. Η δεξιά πλευρά του σώματος δείχνει αρσενικές, ενεργητικές και εξωστρεφείς ιδιότητες, ενώ η αριστερή δείχνει γυναικείες, παθητικές και εσωστρεφείς ιδιότητες. Κάθε χρώμα υποδηλώνει διαφορετική ποιότητα.

Αν παρουσιάσετε ένα από τα εξής χρώματα στην αύρα σας σημαίνει:

Κόκκινο

Το κόκκινο είναι ένας ενεργός και δυναμικός τύπος ενέργειας. Οι άνθρωποι με πολύ κόκκινο στις αύρες τους είναι συναισθηματικοί, παθιασμένοι και με ισχυρή θέληση. Είναι δυνατοί, απολαμβάνουν την πρόκληση και τους αρέσει να παλεύουν. Το ανοιχτό κόκκινο αντιπροσωπεύει τον ερωτισμό και τη σεξουαλική ενέργεια. Το σκούρο κόκκινο μπορεί να υποδηλώνει μπλοκαρισμένα συναισθήματα όπως θυμό.

Πορτοκαλί

Το πορτοκαλί δείχνει τη δημιουργικότητα, την ανθεκτικότητα, το κέφι και τη ζωτικότητα. Το ανοιχτό πορτοκαλί αντιπροσωπεύει τη χαρά, τη γενναιότητα και τη θετική σκέψη. Το σκούρο πορτοκαλί υποδηλώνει απαιτητικό χαρακτήρα καθώς και φθόνο, απληστία ή υπερβολική ανταγωνιστικότητα. Δείχνει επίσης πιθανή κατάχρηση ναρκωτικών.

Κίτρινο

Το κίτρινο αντιπροσωπεύει το λογικό μυαλό, τη διάνοια και οτιδήποτε διανοητικό. Το ανοιχτό κίτρινο υποδηλώνει έναν ήρεμο αλλά σταθερό χαρακτήρα. Το λασπώδες κίτρινο δείχνει έλεγχο, εγωκεντρική σκέψη και υπερβολική προσπάθεια. Το γκριζωπό κίτρινο υποδηλώνει πονηριά.

Πράσινο

Το πράσινο δείχνει την ισορροπία, την αγάπη για τη φύση, το άνοιγμα και τη χαρά της ζωής. Το ανοιχτό πράσινο δείχνει ανοιχτό για όλα τα νέα πράγματα, το σκούρο πράσινο μια προσγειωμένη στάση, αλλά και νωθρότητα και υλική σκέψη καθώς και εκμεταλλευτικά χαρακτηριστικά.

Μπλέ

Το μπλε είναι μια ένδειξη της πνευματικής πτυχής της ύπαρξής μας. Δείχνει εσωτερική ειρήνη, αγάπη για την ανθρωπότητα και σταθερότητα. Το ανοιχτό μπλε αντιπροσωπεύει την υπομονή, την ικανοποίηση και την πίστη στη θεία τάξη. Το σκούρο μπλε δείχνει μια βαθιά εσωτερική γνώση.

Μώβ

Το μώβ υποδηλώνει την ικανότητα για αλλαγή, διαφάνεια, ευαισθησία και διαίσθηση. Το καθαρό μωβ δείχνει αγάπη άνευ όρων καθώς και αφοσίωση. Το ανοιχτό μωβ (λιλά) υποδηλώνει αγάπη για τα αλλόκοτα πράγματα και μια γοητεία για όλα τα μαγικά και μυστικά. Το κοκκινωπό μωβ αντιπροσωπεύει τον αλτρουισμό και τη φιλανθρωπία.

Άσπρο

Το λευκό είναι η υψηλότερη συχνότητα και υποδηλώνει πολύ υψηλό βαθμό πνευματικής επιτυχίας. Λειτουργεί σαν προστατευτική επίστρωση.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη