Το Dogecoin αυξήθηκε κατά 44% την περασμένη εβδομάδα

Το Dogecoin αυξήθηκε κατά 44% την περασμένη εβδομάδα, καθώς ο Έλον Μασκ κατευθύνθηκε προς το φινάλε της εξαγοράς του στο Twitter. Το κρύπτο Shiba Inu Dogecoin σημείωσε ισχυρά κέρδη αυτήν την εβδομάδα.

Υπήρξαν εικασίες ότι ο Musk θα μπορούσε να αναπτύξει ένα crypto για καταθέσεις και αναλήψεις στο Twitter. Το κρυπτονόμισμα, εμπνευσμένο από το Shiba Inu, το dogecoin έχει κερδίσει έως και 44% από τη Δευτέρα, καθώς το έπος του Elon Musk-Twitter πλησίαζε στο τέλος του. Το meme token σημείωσε άνοδο σχεδόν 10% την Παρασκευή, διαπραγματευόμενο στα 0,085 $.

Το κρυπτονόμισμα έχει προωθηθεί στο παρελθόν από τον Μασκ και συχνά συγκινεί με τα σχόλιά του στο Twitter. Ο Μασκ ολοκλήρωσε την προσφορά του για την εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ανέλαβε επίσημα διευθύνων σύμβουλος αργά την Πέμπτη, με το χειριστή του στο Twitter να χαρακτηρίζει πλέον τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tesla ως "chief twit".

Αλλά η σύνδεση του dogecoin με τα συχνά απρόβλεπτα σχόλια του Μασκ το έσυρε και χαμηλότερα, καθώς το κρυπτονόμισμα παρουσίαζε τεράστια πώληση τον Ιούνιο όταν ο Μασκ προσπάθησε για πρώτη φορά να αποχωρήσει από τη συμφωνία Twitter.

Τα πρόσφατα κέρδη του Dogecoin μπορούν επίσης να συνδεθούν με την εικασία ότι ο Μασκ μπορεί να αναπτύξει ένα κρυπτογραφικό πορτοφόλι στο Twitter που θα δέχεται καταθέσεις και θα υποστηρίζει αναλήψεις.

Ο Μασκ έχει επίσης δηλώσει προηγουμένως ότι το Twitter θα μπορούσε ενδεχομένως να δεχτεί το ίδιο το dogecoin για πληρωμές, και τα άλλα εγχειρήματά του Tesla και SpaceX ήδη επιτρέπουν τη χρήση του διακριτικού για ορισμένες συναλλαγές. Το Twitter ούτε ο Μασκ δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει το έργο του κρυπτογραφικού πορτοφολιού.

Σημείωση: Τα στοιχεία έχουν βρεθεί από έρευνα στο διαδίκτυο. Αναφέρονται ως είδηση και δεν αποτελούν οικονομική συμβουλή.

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη