Τα έγγραφα που ήθελε να κρύψει η Pfizer: Ο FDA πήρε 2.875.842$ από την ΒioNTech για να εγκρίνει τα εμβόλια

 Τα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν εν κρυπτώ αποκαλύπτουν απίστευτα πράγματα

Στη δημοσιότητα δόθηκε την 1η Μαρτίου το πρώτο μέρος των 400.000 σελίδων για τα εμβόλια Covid-19 που η Pfizer και ο FDA ήθελα να κρατήσουν κρυφές μέχρι το 2076, όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr.

Να θυμίσουμε ότι όταν ζητήθηκε από τον FDA να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία πάνω στα οποία βασίστηκε για να εγκρίνει τα εμβόλια για τον κορωνοϊό είχε υποστηρίξει ότι χρειάζονται 55 χρόνια για να συλλέξει και να παραδώσει τα στοιχεία.

Όπως ήδη είχαμε τονίσει στα έγγραφα αποκαλύπτονται απίστευτα πράγματα αναφορικά με τις παρενέργειες των εμβολίων για τον κορωνοϊό, παρόλα αυτά υπάρχουν και άλλα πράγματα που FDA και Pfizer ήθελαν να αποκρύψουν.

Ανάμεσα σε αυτά, σύμφωνα με το vaccineimpact, και το ποσό που έδωσε η φαρμακευτική εταιρεία στον FDA για την έγκριση των εμβολίων.

Σε ένα από τα έγγραφα που κυκλοφόρησαν ήταν η «Πληρωμή τέλους χρήσης συνταγογραφούμενων φαρμάκων» που η BioNTech κατέβαλε στον FDA στις 20/4/2021 για το «COMIRNATY COVID-19 mRNA Vaccine» το οποίο ενέκρινε στη συνέχεια ο FDA τον Αύγουστο του 2021.

Αυτή η «Πληρωμή τέλους χρήστη συνταγογραφούμενων φαρμάκων» ήταν 2.875.842,00$! 

πηγή


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη